Svenska ikoner: Möt Christer Lindarw bakom pancaken och lösbrösten

After Dark show
 

Thomas Sjöberg träffade Christer Lindarw och talade med hans allra närmaste - 10 år efter att han slog igenom med After Dark. Det resulterade i ett närgånget porträtt av mannen som kallats Sveriges vackraste kvinna.

Number of characters: 12 805

Foto ovan: After Dark

Det känns lite obehagligt till mods inför denna konfrontation. Jag har under de föregående dagarna gjort mitt bästa för att utforska denne man bakom kulisserna och lösbrösten genom att tränga mig på hans mamma och hans närmaste vänner. Det känns onekligen aningen skuldtyngt; här har jag gått och vänt ut och in på lådorna i hans själs linneskåp och fått veta saker som jag omöjligen hinner låta honom svara på under en dryg timme.

Men det är inga skandalösa, eller ens uppseendeväckande, avslöjanden. Folk säger att det är en helt vanlig kille jag ska träffa. Lasse Flinckman sa: «Nackdelen med oss är att vi tyvärr lätt blir tråkiga. Det finns inget sensationellt att skriva om.»

Christer vill egentligen ha katrinplommonspäckat revbensspjäll men får nöja sig med raggmunk och fläsk. Han är trött på den senaste tidens färdigtuggade grönsaksdiet och ser fram emot något bättre att bita i. Han är noga med att mjölken bärs in samtidigt med maten, annars blir den ljummen och trist.

Har du skrivit artiklar som du vill publicera på Gazzine?

Vänligen logga in eller registrera ett konto för att beställa artiklar. Välj 'Logga in' eller 'Bli kund' i menyn.

Skaffa en prenumeration för att börja följa…

Stötta Gazzine för 99 kr/år Logga in