Berth Milton om livet efter porren

 

Han växte upp i skuggan av sin kontroversiella far och stod, 45 år gammal, på toppen av porrindustrin. Idag är Berth Milton fri från porren, det arv som tyngt honom under större delen av hans vuxna liv. Men går det någonsin att bli fri från sitt förflutna? Och hur gör man?

Number of characters: 31 873

Berth Milton blir omedelbart förtjust i den pampiga egendomen på Palm Island i Miami, Florida. Det finns flera skäl till det. Den ligger i lugna, polisövervakade kvarter, poolen är en av områdets största och snyggaste, och det är nära till både downtown Miami och det trendiga South Beach.

Det främsta skälet är dock att Al Capone har bott här. Den ökände gangstern köpte egendomen 1928 och det var också hans sista hem. Proveniensen märks på flera sätt. Huset vid entrén kallas ”The Guard House” och det var här Capones livvakter bodde. Själv huserade han i det stora huset mitt på tomten. Huset vid poolen fungerade som gangsterns gästinkvartering och på bryggan med utsikt mot Miamis skyline satt han på gamla dar och fiskade. De tre husen, liksom poolen, har genomgått omfattande renoveringar under åren men standarden på badrum, toaletter, lister, väggkontakter, kranar, fönster och andra originaldetaljer är fortfarande låg. Miltons flickvän Michelle Holmgren ryggar tillbaka när hon kliver in i Capones gamla hem. Det luktar gammal ovädrad sommarstuga och mögel i huvudbyggnaden och det är mycket tveksamt om hon skulle kunna trivas här. Stället saknar stora sällskapsytor och det är lågt i tak. Det är långt från hennes vision om sitt framtida boende.

Har du skrivit artiklar som du vill publicera på Gazzine?

Vänligen logga in eller registrera ett konto för att beställa artiklar. Välj 'Logga in' eller 'Bli kund' i menyn.

Skaffa en prenumeration för att börja följa…

Stötta Gazzine för 99 kr/år Logga in