Pernilla Wahlgren: ”Jag är tåligare av naturen än Bianca”

Porträtt av Pernilla Wahlgren, foto: Magnus Ragnvid /kanal 5

Hon har haft mängder av musikal- och filmroller, varit programledare, släppt skivor och deltagit i Melodifestivalen. Strängarna på lyran har också räckt till en egen klädkollektion, blogg och podcast. Men det som realitystjärna i Wahlgrens värld svenska folket verkligen tagit henne till sina hjärtan.  

13 min lästid

– Det kommer fram folk på stan och tackar för att jag visar upp mig själv och ingen putsad fasad, säger Pernilla Wahlgren.  

Foto: Magnus Ragnvid / Kanal 5 / CC BY 3.0 (beskärd)

Dörren till det lilla, gröna kedjehuset öppnas av en ung kille med mössa och en härva med sladdar i famnen. Han hälsar mig välkommen och förklarar att han är en del av tv-teamet som filmat dagens filmsession av realityshowen Wahlgrens värld. De är just i färd att plocka undan kameror, lampor och attiraljer, förklarar han och visar mig in till vardagsrummet. Där inne håller Aftonbladets fotograf och assistent i sin tur på att plocka fram sina grejer till plåtningen som snart ska bli av, medan en städerska försöker dammsuga och samtidigt parera en hundvalp som springer runt och jagar sin pipande leksak.  

Har du skrivit artiklar som du vill publicera på Gazzine?