Kokainbjörnens tragiska öde – den bisarra historien blir film

Andrew Thornton och kokainbjörnen

Vill du höra en otrolig historia? Då har du kommit rätt. Andrew Thorntons makabra livsöde innehåller så många vändningar att cliffhangerkungen George R. R. Martin hade blivit sjösjuk.

2 min lästid

Jag trodde länge att det var omöjligt, men du förtjänar verkligen att få höra den här storyn. Därför har jag gjort mitt allra bästa för att summera allt du behöver veta om den kommande filmen COCAINE BEAR som osannolikt nog baseras på verkliga händelser.

Att det inte har gjorts en spelfilm om den kicksökande Kentuckybon Andrew C. Thornton II tidigare är ett mysterium, men nu är det äntligen dags för ”a character-driven thriller inspired by true events that took place in Kentucky in 1985”. Bakom projektet står The Lego Movie-producenterna Phil Lord och Chris Miller, och Elizabeth Banks regisserar. Men nog om det. Låt oss backa bandet.

Från privatskola till fallskärmsjägare

Andrew C. Thornton II föddes 1944. Inte som kung, men han växte upp i en välbärgad familj och gick i privatskolor i Kentucky innan han blev fallskärmsjägare i Dominikanska Republiken. Här fick han leva ut. Enligt en av hans ex-fruar gjorde den amerikanska armén honom till en ”trained warrior” som inte tvekade att avsluta liv. 

Har du skrivit artiklar som du vill publicera på Gazzine?

Connecting people
through stories

Powered by journalists
Worldwide - in your language
Sustainable business model
Tack för att du stöttar vår vision!

Connecting people
through stories

Powered by journalists
Worldwide - in your language
Sustainable business model

Skaffa en prenumeration för att börja följa…

Stötta Gazzine för 99 kr/år Logga in