10 tips för en otrolig möhippa

Så skapar du den perfekta möhippan
 

Bröllopssäsongen är här och möhippor och svensexor med den! Men vad ska man hitta på för att fira bruden och brudgummen? Trendexperten Nina Campioni ger er 10 tips på vad man kan göra för att få till en riktigt härlig upplevelse för brudparet och alla som är med i gänget!

Number of characters: 7 757

Sedvanligt är att det är brudens tärnor eller brudgummens best men som är ansvarig för möhippan/svensexa. Om du är en av dem – se till att ni tar ett snacka med bruden/gummen innan. Vilka vill hen ska komma, vad vill hen ABSOLUT inte göra, finns det några drömmar som hen vill få uppfyllda? Skicka sen en save the date till alla deltagare så fort det finns ett datum bestämt.

När detaljplanerna väl ska sättas så är det klokt om man inte låter alla deltagare få vara med och bestämma. Demokrati är bra men i det här fallet är för många kockar… ja, ni fattar. Det händer ofta att hela möhippe-gäng kommer på kant om alla ska vara med och bestämma och ingen rolig start. För dig som är ansvarig, se till att informera i tid om datum, plats, kostnader och eventuella uppdrag åt andra.Var framför allt inte rädd att delegera när ni väl bestämt vad som ska göras. De flesta är beredda att hjälpa till och det känns ofta ärofullt att få vara en del av själva fixandet. Ett tydligt schema för helgen/dagen är bra att skicka ut innan det drar igång så alla vet var, när, hur och vem. Det gör också att du som projektledare förhoppningsvis slipper tusen frågor om allt och behöver agera reseledare.

Have you written articles that you want to publish on Gazzine?

Vänligen logga in eller registrera ett konto för att beställa artiklar. Välj 'Logga in' eller 'Bli kund' i menyn.

Skaffa en prenumeration för att börja följa…

Stötta Gazzine för 99 kr/år Log in