Lisa Langseth : “Jag är alltid beredd att åka på spö”

Lisa Langseth

Hon har gjort kometkarriär som manusförfattare och regissör, vunnit priser, fått nomineringar och erbjudanden från Hollywood. Ändå är Lisa Langseth beredd på att det kan gå åt skogen när som helst.  – Jag känner mig aldrig hemma, aldrig safe. Det ger mig ingen trygghet att vara etablerad, tvärtom!  

Number of characters: 11 531

Foto ovan: Frankie Fouganthin / CC BY

Vi har stämt möte på PR-byrån StrandbergHaages kontor på Drottninggatan och när jag kommer in i det maximalistisk inredda mötesrummet sitter hon redan i den lila sammetssoffan och smuttar på en kopp kaffe. Hon är rak i ryggen, sval och elegant och i sin loppisfyndade vintageblus smälter Lisa Langseth så bra in i den mustiga, gammeldags miljön att hon nästan känns som tagen ur ett Downton Abbey-avsnitt.  

Fotografen undrar om vi inte ska strunta i den ursprungliga planen att byta lokal för fotograferingen och helt enkelt plåta på plats.  

– Ja, det blir bra, då kan folk tro att det här är hemma hos mig! Vi låtsas att vi har så här fint hemma. Inget skit eller några leksaker på golvet, fnittrar hon förtjust.  

Har du skrivit artiklar som du vill publicera på Gazzine?

Skaffa en prenumeration för att börja följa…

Stötta Gazzine för 99 kr/år Logga in