Gaeya vill läka naturen med musik

 

Hennes röst är så ömsint och mild, som en soluppgång en iskall vinterdag. Gaeya är sångerska, inspiratör och det är i musiken, naturen och mystiken hon verkar. Mystiken i allt som omger oss och allt som håller oss människor samman och hennes uppdrag är att hela det som är i obalans. Människorna och Jorden!

Number of characters: 6 127

Redan som litet barn var musiken och sången hennes sätt att kommunicera med omvärlden. Den musikaliska urkraften fanns inom henne redan från födseln. I sången kände hon sig fri.

– Jag sjöng alltid, skrattar hon, redan från ett par års ålder. I familjen och släkten var jag ensam om det, ingen höll på med musik och jag sjöng konstant. När jag var elva år började jag uppträda tillsammans med musiker och redan från 15 års ålder började jag livnära mig som artist. Min mamma och pappa var alltid stöttande i detta.

En gåva att drömma om; föräldrar med tillit, som om allt är planerat i förväg att bli till det bästa. 2013 startade Gaeya med att skriva egen musik och började också på musikhögskola i London där hon fick kontakter som hjälpte henne vidare på vägen hon valt. Hon ville hitta sitt sound, men också lära sig hur musikbranschen var uppbyggd.

Have you written articles that you want to publish on Gazzine?

Vänligen logga in eller registrera ett konto för att beställa artiklar. Välj 'Logga in' eller 'Bli kund' i menyn.

Skaffa en prenumeration för att börja följa…

Stötta Gazzine för 99 kr/år Log in