Så vinterbonar du hemmet – inredarnas 7 bästa tips

 

Vintern närmar sig med stormsteg, och med den även mörkret och kylan. Inredningsdesignerna Lovisa Hovstadius och Petra Forsberg har svaren på hur du bäst vinterbonar där hemma och förvandlar grundinredningen till att bli mer säsongsbetonad.

Number of characters: 3 352

Foto: Unsplash

1. Börja med belysningen. Vi har ett halvår med mycket mörker framför oss, så om det är någon gång man verkligen ska satsa på belysningen är det nu. Och då både en bra grundbelysning och en härlig stämningsbelysning. Börja med att skapa en allmänbelysning som gör att du lätt kan tända upp hemmet och få ordentligt ljust där det behövs. Fyll sedan på med den mysiga belysningen, såsom doftljus och ljuslyktor.

2. Ta fram textilier med taktil känsla. Det mjuka, fluffiga och luddiga tilltalar alla våra sinnen. Välj därför kuddar, plädar och gardiner med mer textur, som till exempel en ullpläd eller gardiner av grövre tyg.

. Det mjuka, fluffiga och luddiga tilltalar alla våra sinnen. Välj därför kuddar, plädar och gardiner med mer textur, som till exempel en ullpläd eller gardiner av grövre tyg.
Har du skrivit artiklar som du vill publicera på Gazzine?

Vänligen logga in eller registrera ett konto för att beställa artiklar. Välj 'Logga in' eller 'Bli kund' i menyn.

Skaffa en prenumeration för att börja följa…

Stötta Gazzine för 99 kr/år Log in