Janni Delér: „Många tror att vi har det toppen jämt“

 

Utåt lever de det goda livet med snabba bilar och sköna resor. Men få förstår nog hur hårt influencerparet och entreprenörerna Janni Olsson Delér och Jon Olsson Delér jobbar. Och de har inte varvat ned sedan barnen kom.

Number of characters: 6 502

Text: Anna Holmquist Foto: Camilla Lindqvist Stylist: Camilla Perez Hår & make: Jessica Wahlgren

Dagarna hemma hos familjen Delér Olsson börjar tidigt. Halv fem vaknar Jon och börjar jobba och resten av dagen kombineras jobb med barnpassning eftersom paret har valt att ta hand om Leja, 3 månader och Leon, snart två år helt själva. Dagarna blir ofta mycket intensiva. 

– Som tur är så är Leja fortfarande liten och sover mycket men det är ändå en tuff och mycket intensiv tid med två små barn och mycket arbete. Man får bita ihop om det är jobbigt helt enkelt, säger Janni.

Paret funderar på att snart låta Leon börja på förskola. Han är supersocial och behöver stimulansen, säger Janni. Och den barnfria tiden behövs. Tillsammans med Jon driver hon klädmärket C’est Normal och tillsammans har de mer än två miljoner följare i sociala medier som varje dag förväntar sig nya uppdateringar. 

Haben Sie Artikel verfasst, die Sie auf Gazzine veröffentlichen möchten?

Vänligen logga in eller registrera ett konto för att beställa artiklar. Välj 'Logga in' eller 'Bli kund' i menyn.

Holen Sie sich ein Abo und fangen Sie an zu lesen ...

Unterstützen Sie Gazzine für xx €/Jahr Anmelden