Rymma-iväg-bröllop – det perfekta bröllopet i pandemitider

 

Coronapandemin gör att de stora bröllopen med omfattande gästlistor inte är möjliga för tillfället. Satsa istället på ett magiskt bröllop i miniformat och smit iväg bara du och din älskling.

Number of characters: 3 528

Pandemin har inneburit många förändringar och även så för par som vill gifta sig. Vi har fått tänka om och tänka nytt om väldigt mycket och även när det kommer till fest och bröllop har vi anpassat oss. Många av oss drömmer om det stora bröllopet med tresiffrig gästlista men denna dröm sätter restriktionerna stopp för just nu. Men varför ska du vänta med att gifta dig när det går att skapa ett oförglömligt och lyxigt minibröllop?

Rymma ivägbröllopet ger nya förutsättningar

Under 2022 kommer vi säkert att få se många ”rymma ivägbröllop” som betyder att brudparet åker iväg på egen hand och gifter sig. Ibland gifter man sig på hemlig ort och ibland låter man familj och vänner få reda på destinationen. Det som utmärker ett rymma ivägbröllop är att det inte finns några bröllopsgäster närvarande under vigseln och efterföljande middagsfestligheter. De enda personerna som är med i brudföljet är vigselförrättare, vittnen och en bröllopsfotograf. Det är således ett mycket litet bröllop som det handlar om här. Ett rymma ivägbröllop öppnar för möjligheten att lägga pengarna på andra saker som du tycker är viktiga än mat, dryck, underhållning och övernattningar åt bröllopsgäster. Kanske vill du hellre satsa på ett exotiskt resmål långt bort eller köpa en större ädelsten till vigselringen. I varje fall får du en slant över till annat. En till fördel med denna bröllopsvariant är att bröllopsplaneringen blir mindre omfattande och tar mindre av din tid att arrangera. 

Have you written articles that you want to publish on Gazzine?

Vänligen logga in eller registrera ett konto för att beställa artiklar. Välj 'Logga in' eller 'Bli kund' i menyn.

Holen Sie sich ein Abo und fangen Sie an zu lesen ...

Unterstützen Sie Gazzine für xx €/Jahr Anmelden