Experten: Så presterar du hållbart på jobbet

 

Att fortsätta prestera, ge sitt yttersta och ständigt vilja utvecklas. Går den ekvationen ihop med att samtidigt kunna må bra under tiden? Absolut! I alla fall om du frågar high performance-coachen Sandra Furulund, som är expert på att prestera hållbart.

Number of characters: 5 450

Känslan av att vilja prestera på sitt arbete kan nog de flesta känna igen sig i. Men att ständigt ha en högre växel ilagd kan också orsaka många problem och det är ofta bara en tidsfråga innan spänningshuvudvärken, magsmärtorna och yrseln dyker upp som ett brev på posten. Det här är dock något som går att undvika enligt high performance-coachen Sandra Furulund som hjälper ambitiösa personer som vill fortsätta prestera högt men samtidigt hållbart.

– Det går att göra sitt bästa och samtidigt ha hälsa, välmående och tid med sig själv och människor som vi tycker om och älskar, säger Sandra.

Enligt Sandra finns det i dagens samhälle en norm där ambitiösa personer som är stressade och blir sjuka av stress många gånger blir uppmanade att sänka sina ambitionsnivåer. Att de ska vara och göra ”lite mer lagom” för att minska stressen.

Haben Sie Artikel verfasst, die Sie auf Gazzine veröffentlichen möchten?

Vänligen logga in eller registrera ett konto för att beställa artiklar. Välj 'Logga in' eller 'Bli kund' i menyn.

Holen Sie sich ein Abo und fangen Sie an zu lesen ...

Unterstützen Sie Gazzine für xx €/Jahr Anmelden