19 knäppa saker våra partners sagt under förlossningen

Läs om knasiga kommentarer som olika kvinnor fått i samband med sin förlossning. Foto: Gabriel Tovar/Unsplash

Att föda barn är en av de mest krävande saker en kvinna gör i sitt liv och att ha en stöttande partner kan ha stor betydelse. Men alla partners är inte smidiga. Här är de roligaste sakerna som partners till nyblivna mammor har sagt under förlossningen.

4 min lästid

Av: Anna Holmquist

Också trött…

Det första min man sa när vi kom in i förlossningsrummet var “Men var ska jag sova?” 

Uttråkad pappa

Efter nio timmar med riktigt kraftiga värkar vänder sig min kille till mig och säger: “Jag är så uttråkad. Tror du att sjukhuset har Netflix?”

Man blir ju hungrig

Direkt efter att jag födde vår dotter sa min man: “Tack och lov! Jag är så hungrig. 

Jag behöver gå och äta något nu!” 

Ville ha med mamsen

Vi hade bestämt att ingen annan familjemedlem skulle släppas in i förlossningsrummet, men under förlossningen säger min man: “Du ser, så himla illa är det väl inte att föda. Vi skulle låtit mamma vara med ändå.” Man kan väl säga att vi inte var direkt överens om den slutsatsen.

Har du skrivit artiklar som du vill publicera på Gazzine?

Connecting people
through stories

Powered by journalists
Worldwide - in your language
Sustainable business model
Tack för att du stöttar vår vision!

Connecting people
through stories

Powered by journalists
Worldwide - in your language
Sustainable business model

Skaffa en prenumeration för att börja följa…

Stötta Gazzine för 99 kr/år Logga in