Mäklarnas märkligaste storys

Mäklarnas märkligaste historier

Mäklaryrket är inte bara att skriva klyschiga annonser och dela ut blå plasttossor i stajlade lägenheter. Ibland innebär det också att gömma dildos, jaga katter och ta hand om dementa grannar. Här delar några av mäklarna på Erik Olsson Fastighetsförmedling med sig av sina allra konstigaste jobbupplevelser.

7 min lästid

1. ”Efter en av mina visningar bad en spekulant att jag skulle komma hem till henne på möte. Jag trodde naturligtvis att hon ville ha hjälp att sälja sin lägenhet men när jag ringde på dörren visade det sig att det inte var något möte hon tänkt sig utan en date och ljusen på middagsbordet var redan tända”.
 

2. ”Jag hade en visning där en spekulant frågade om han kunde få låna toaletten. Jag sa ja men det fick jag bittert ångra, eftersom han gjorde ”nummer 2” och lämnade en fruktansvärd stank efter sig. De andra visningsbesökarna undrade om det var något fel på avloppet och jag hade väldigt svårt att förklara hur det egentligen låg till. Nu har jag lärt mig att alltid säga nej till toalettbesök under visningstiden”.

Har du skrivit artiklar som du vill publicera på Gazzine?