Sticka dig ur corona-oron!

Därför är stickning som terapi

Kan stickning hjälpa oss ur stress, tristess och corona-oro? Den italienska terroristexperten Loretta Napoleoni hittade styrka och livskraft i stickning när hon drabbades av en personlig katastrof och skrev en bok om det.

3 min lästid

Kanske är du sjuk i corona eller har sorg för att du förlorat någon kär? Kanske du oroar dig över ekonomin eller bara är uttråkad av att du inte kan umgås med vänner och tvingas arbeta hemifrån? Corona skapar kris på många plan i våra liv just nu.

Loretta Napoleoni, 64, hittade en oväntad utväg när en kris drabbade  hennes häromåret och tillvaron vändes upp och ned. Den kända italienska terroristexperten och ekonomen upptäckte att hennes make som skött parets ekonomi, använt hennes pengar till att täcka de växande förlusterna i sitt företag.

– Vi var förmögna och förlorade allt, miljoner euro. Det dröjde innan jag förstod vidden av min dåvarande makes skulder eftersom han ljög för mig under lång tid. Det var det allra värsta. Jag har egentligen ingen aning om vem jag var gift med, berättar Loretta Napoleoni sakligt när vi möts i Stockholm.

Har du skrivit artiklar som du vill publicera på Gazzine?

Connecting people
through stories

Powered by journalists
Worldwide - in your language
Sustainable business model
Tack för att du stöttar vår vision!

Connecting people
through stories

Powered by journalists
Worldwide - in your language
Sustainable business model

Skaffa en prenumeration för att börja följa…

Stötta Gazzine för 99 kr/år Logga in