Experten: Så går du vidare efter separationen 

Heartbreack coachen hjälper dig att läka på rätt sätt efter separationen
 

Johanna Danis är coach och hjälper människor att läka efter kraschade förhållanden. Separationer är en del av livet, men måste man vara utlämnad åt sin egen (o)förmåga att gå vidare när kärlekssorgen fortsätter vara avgrundsdjup? Det undrade Johanna Danis som sökte febrilt efter rätt professionellt stöd utan att lyckas, när hon gått igenom riktigt jobbiga uppbrott.

Number of characters: 4 901

Johanna Danis är beteendevetare och coach och erbjuder det stöd hon själv hade behövt.   

‒ Jag kompletterade med kurser i sorgbearbetning och mental träning och skapade en kurs i hur man kommer över sitt ex, vilken var den första i Sverige.

Idag coachar Johanna Danis klienter individuellt men också i grupp, i onlinekursen ”Kom över ditt ex på en kvart om dagen i 30 dagar”. Gruppcoachingen har blivit väldigt omtyckt, mycket på grund av speglingen som deltagarna kan göra i varandra. Det är kraftfullt att uppleva att man inte är ensam i sina känslor. 

Johanna Danis har ibland mött ifrågasättande kring det hon gör eftersom kärlekssorg är fullt normalt i livet och något som i stort sett alla behöver ta sig igenom. De flesta lyckas gå vidare, med stöttning från vänner och familj (om man har det).

Haben Sie Artikel verfasst, die Sie auf Gazzine veröffentlichen möchten?

Vänligen logga in eller registrera ett konto för att beställa artiklar. Välj 'Logga in' eller 'Bli kund' i menyn.

Holen Sie sich ein Abo und fangen Sie an zu lesen ...

Unterstützen Sie Gazzine für xx €/Jahr Anmelden