Boken för alla SUP-frälsta

 

Ståpaddla (SUP) har seglat upp som en av de populäraste vattensporterna från Algarve i söder till Lofoten i norr. För dig som fastnat för ståpaddling är Pontus Nys lilla men faktaspäckade bok "Ståpaddla! Turpaddling på SUP" (2020) ett måste att ha med på turen eller läsa innan hemma i soffan.

Number of characters: 3 446

Om du inte redan prövade under förra sommarens hemester, kan jag berätta att det är en både rolig och enkel aktivitet att pröva-på i havet, i sjöar och åar från april till oktober. Du behöver inga vågor, ingen vind, utan kan bara njuta av naturupplevelsen genom att glida fram ett stycke utanför strandkanten när solen tittar fram mellan molnen.

Fastnar du, som så många andra för sporten, och vill lära dig mer om paddelteknik, utrustning och säkerhet, och kanske ge dig ut på en lite längre tur i skärgården, är Pontus Nys lilla men faktaspäckade bok ett måste att ha med på turen eller läsa innan hemma i soffan. Oavsett om du är nybörjare och våndas för att ramla i vattnet första gången eller är avancerad paddlare, som vill utveckla din teknik och ställa upp i tävlingar, guidar Pontus Ny dig med sina gedigna kunskaper och långa erfarenhet av olika vattensporter.

Haben Sie Artikel verfasst, die Sie auf Gazzine veröffentlichen möchten?

Vänligen logga in eller registrera ett konto för att beställa artiklar. Välj 'Logga in' eller 'Bli kund' i menyn.

Holen Sie sich ein Abo und fangen Sie an zu lesen ...

Unterstützen Sie Gazzine für xx €/Jahr Anmelden