Sommarsöta bakverk med Frida Skattberg

 

I sommar lämnar hon jobbet och hundarna hemma och drar på roadtrip med sin lilla familj. Sedan bakdrottningen Frida Skattberg blev mamma har hon omvärderat tid. I sommar ska hon bara vara… nästan i alla fall. 

Number of characters: 3 491

Du blev mamma för drygt ett år sedan. Hur har lilla Alfred förändrat ditt liv?

Ja, han blir faktiskt två år i maj redan. Tiden går så oerhört fort, och det är nog det allra viktigaste jag har lärt mig sedan Alfred kom. Att ta tillvara på tiden och försöka så mycket som jag kan att vara i nuet. Alfred var så enormt efterlängtad efter sex långa år som ofrivilligt barnlösa, och när han kom så var det som om allting fick en helt ny mening. Han är mitt vardagsglitter.

Hur ser dina sommarplaner ut?

I sommar ska vi åka på en liten minisemester bara jag, min man och vår son. Våra tre små hundar får stanna hemma och likaså allt jobb. Vi funderar på att besöka norra delen av Sverige. En roadtrip som vi länge velat göra, men som aldrig blivit av då vi satsat så enormt på företagen vilket gjort det svårt för oss att släppa allt och vara helt lediga. Men i sommar skall det bli av och jag längtar väldigt mycket. Utöver det så kommer vi att vara hemma på Gotland, vi ska bada i havet varje dag och äta god mat. Mellan varven kommer vi också att baka järnet och öppna fikavagnen för fikasugna turister på vår ö. 

Haben Sie Artikel verfasst, die Sie auf Gazzine veröffentlichen möchten?

Vänligen logga in eller registrera ett konto för att beställa artiklar. Välj 'Logga in' eller 'Bli kund' i menyn.

Holen Sie sich ein Abo und fangen Sie an zu lesen ...

Unterstützen Sie Gazzine für xx €/Jahr Anmelden