Köpenhamns minsta och mysigaste matställen

 

23 stjärnor i Guide Michelin har satt Köpenhamn på kartan som en matstad i världsklass. Vid sidan av fine dining finns det fantastiska kvarterskrogar och barer värda ett besök. Här är några favoriter att ta sikte på.

Number of characters: 3 402

Foto: Jah Izakaya

Foto: Apollo Bar

Apollo Bar en oas i Nyhavn

Befriande okrångligt och smaker med en oväntad tvist är Apollo Bars signum. En lugn oas i livliga Nyhavn och granne med Charlottenborg Art Gallery är Apollo ett lika skönt som vackert stopp för en kopp kaffe, ett glas naturvin eller en kall öl och några smårätter. Sommartid är uteserveringen bästa platsen. De serverar även en frukost inspirerad av sin systerkrog Atelier September.

apollobar.dk

Beau Marche doldis i litet format

Beau Marche är precis vad namnet säger en vacker marknad. I butiken samsas gammalt med nytt och här finns både designmöbler, vackra glas, roliga lampor och småprylar. Missa inte bakgården för där döljer sig en mysig liten fransk bistro. Beställ vid den minimala disken och sippa på ett glas bubbel i väntan på maten. Tonfisksalladen är mums och skiner solen kan du sitta ute under färgglada parasoll eller vid gatuborden utanför butiken.

Haben Sie Artikel verfasst, die Sie auf Gazzine veröffentlichen möchten?

Vänligen logga in eller registrera ett konto för att beställa artiklar. Välj 'Logga in' eller 'Bli kund' i menyn.

Holen Sie sich ein Abo und fangen Sie an zu lesen ...

Unterstützen Sie Gazzine für xx €/Jahr Anmelden