Så rensar du garderoben

 

Det är vår och det är dags att rensa ut det gamla mörka och in med det ljusa lätta! Känslan efter att ha rensat garderoben är en blandning av lättnad och "nu gör jag något bra för miljön"-hjältinnestatus. Med andra ord en 100% bra känsla. Dessutom kan du sen sälja en hel del av det du rensat ut på second hand-marknaden vilket även plånboken gillar! Så - vad väntar du på?! Rensa nu! Här kommer modeexpert Nina Campionis bästa rensar-tips!

Number of characters: 3 677

1. Börja med att slänga ut precis ALLT på golvet, sängen, köket och balkongen (ja, om man nu behöver så mycket plats alltså) – det är först då som du kommer inse att “herregud, jag har FÖR mycket plagg!”. En välbehövlig reality-check!

2. Tipset med frågeställningen “har det här plagget använts det senaste året?” är lika gammalt som effektivt. Om svaret är nej så åker plagget ut! Det här fungerar även som bra terapi då det lär dig att inte bli alltför sentimental kring dina plagg. För den äventyrliga: ställ dig frågan “har det här plagget använts det senaste halvåret?”

Haben Sie Artikel verfasst, die Sie auf Gazzine veröffentlichen möchten?

Vänligen logga in eller registrera ett konto för att beställa artiklar. Välj 'Logga in' eller 'Bli kund' i menyn.

Holen Sie sich ein Abo und fangen Sie an zu lesen ...

Unterstützen Sie Gazzine für xx €/Jahr Anmelden