Skapa nya vanor med DSD-metoden

Gör något litet på ett nytt sätt för att bryta gamla mönster.
 

En liten förändring i livet kan skapa större konsekvenser än du anar. Med DSD-metoden kan du lättare se effekterna av dina livsstilsförändringar!

Number of characters: 4 728

Nya vanor kan göra oss friskare och gladare – men att bryta gamla mönster är inte alltid så lätt. Med DSD-metoden gör du hjärnan sugen på förändring.

Vi vet kanske inte riktigt vad vi längtar efter – bara att vi behöver en mental vitaminkick, en ökad känsla av mening, innerligare relationer eller mer njutning och skratt. Men oftast är det ju inte bara att kliva upp ur den gamla malätna fåtöljen och ge sig ut på äventyr, det kan kännas både jobbigt och skrämmande – ja, rent av omöjligt. Hjärnan stannar nämligen gärna kvar i snäva bekvämlighetszoner – även när det inte främjar vårt välmående.

Och det är här den nya psykologiska metoden från Storbritannien, Do something differentDSD, kan vara till god hjälp. Den går ut på att du ändrar till synes obetydliga vanor så att det skapas nya kopplingar i hjärnan, vilket i sin tur öppnar för fräscha tankar och infallsvinklar. Det har en stressdämpande effekt som gör det lättare för oss att skapa positiva livsstilsförändringar.

Haben Sie Artikel verfasst, die Sie auf Gazzine veröffentlichen möchten?

Vänligen logga in eller registrera ett konto för att beställa artiklar. Välj 'Logga in' eller 'Bli kund' i menyn.

Holen Sie sich ein Abo und fangen Sie an zu lesen ...

Unterstützen Sie Gazzine für xx €/Jahr Anmelden