5 supertips för sommarlata middagar! 

 

Maximalt med smak och minimalt med jobb är sommarkökets bästa tema. Det ger utrymme för fler spontana middagar när vi samlar familj och vänner runt bordet. Här är genvägarna som gör att du slipper ägna tid i köket.

Number of characters: 2 717

Att äta utomhus och låta umgänget runt bordet övergå i ett sällskapsspel som fortsätter långt in på natten ger den där ultimata sommarkänslan. Bunkra smarta smaksättare och inspireras av det gröna i Medelhavsköket så fixar du middag hur enkelt som helst.

1. Det enkla är alltid godast

Krångla inte till det utan ta fasta på enkelheten i det italienska köket. Pasta är perfekt när man är många och den smakar som allra bäst med få ingredienser. Variera med olika sommargrönsaker. Tunt hyvlad zucchini stekt i olivolja och vitlök, smaksätt med citron, salt och svartpeppar, blanda med nykokt pasta och toppa med generös mängd riven parmesan. Att något så enkelt kan smaka så gott. 

2. Bunkra upp för spontana middagar

Ett skafferi fyllt med fiffiga smaksättare och bra basvaror med lång hållbarhet gör att du slipper stå handfallen när det dyker upp spontana middagsgäster.

Har du skrivit artiklar som du vill publicera på Gazzine?

Vänligen logga in eller registrera ett konto för att beställa artiklar. Välj 'Logga in' eller 'Bli kund' i menyn.

Skaffa en prenumeration för att börja följa…

Stötta Gazzine för 99 kr/år Logga in