Michaela Forni: “Jag vill att Dante ska känna att han är bra som han är”

Michaela forni med sonen Dante
 

Hon blev influenser som 14-åring, vice VD vid 22 och är idag medgrundare till en av Sveriges största bebis-appar. Men för snart tre år sedan fick Michaela Forni sitt livs viktigaste och roligaste uppdrag – som mamma till lilla Dante.

Number of characters: 11 795

Hon tar emot i den luftiga sekelskiftestrean på Östermalm. Möblemanget är sobert och stilrent – och ackompanjeras av färgglada leksaker strösslade över hela golvet.

– Vi har städat här idag, säger hon med ett skratt och bjuder in mig till vardagsrummet samtidigt som allt-i-allo-assistenten Julia serverar mig en kopp kaffe. 

Hon känns sofistikerad och världsvan men samtidigt befriande jordnära och närvarande, både mot oss, men framför allt mot lilla Dante som nyfiket tittar fram bakom hennes byxben. Idag har de tagit sovmorgon och snart kommer mormor Pia för att ta honom till parken medan Michaela blir intervjuad. Men sedan ska de ses igen och att de ser fram emot det lika mycket båda två råder det ingen tvekan om, när de senare pussar och kramar varandra hejdå.

Har du skrivit artiklar som du vill publicera på Gazzine?

Vänligen logga in eller registrera ett konto för att beställa artiklar. Välj 'Logga in' eller 'Bli kund' i menyn.

Skaffa en prenumeration för att börja följa…

Stötta Gazzine för 99 kr/år Logga in