Boken för alla SUP-frälsta

Ståpaddla (SUP) har seglat upp som en av de populäraste vattensporterna från Algarve i söder till Lofoten i norr. För dig som fastnat för ståpaddling är Pontus Nys lilla men faktaspäckade bok "Ståpaddla! Turpaddling på SUP" (2020) ett måste att ha med på turen eller läsa innan hemma i soffan.

3 min lästid

Om du inte redan prövade under förra sommarens hemester, kan jag berätta att det är en både rolig och enkel aktivitet att pröva-på i havet, i sjöar och åar från april till oktober. Du behöver inga vågor, ingen vind, utan kan bara njuta av naturupplevelsen genom att glida fram ett stycke utanför strandkanten när solen tittar fram mellan molnen.

Fastnar du, som så många andra för sporten, och vill lära dig mer om paddelteknik, utrustning och säkerhet, och kanske ge dig ut på en lite längre tur i skärgården, är Pontus Nys lilla men faktaspäckade bok ett måste att ha med på turen eller läsa innan hemma i soffan. Oavsett om du är nybörjare och våndas för att ramla i vattnet första gången eller är avancerad paddlare, som vill utveckla din teknik och ställa upp i tävlingar, guidar Pontus Ny dig med sina gedigna kunskaper och långa erfarenhet av olika vattensporter.

Har du skrivit artiklar som du vill publicera på Gazzine?

Connecting people
through stories

Powered by journalists
Worldwide - in your language
Sustainable business model
Tack för att du stöttar vår vision!

Connecting people
through stories

Powered by journalists
Worldwide - in your language
Sustainable business model

Skaffa en prenumeration för att börja följa…

Stötta Gazzine för 99 kr/år Logga in