Babben Larsson: ”Så blev jag av med mitt sockerberoende”

Läs om Babben Larsson och hur hon blev fri från sockerberonde.

Folkkära skådespelerskan Babben Larsson lyckades ta sig ur sitt sockerberoende och äter idag varken socker eller vitt mjöl. Och hon mår mycket bättre! 

3 min lästid

Av: Anna Holmquist

Vad är din relation till socker?

Socker är ett livsmedel som har ställt till det för mig och till slut insåg jag att jag var beroende och hade tappat kontrollen över mitt sockerintag. När jag var ung kunde jag gå förbi hembageriet på väg hem och köpa två hekto småkakor som jag åt med mjölk eller keso. Det var skitgott men inte näringsmässigt bra på något vis förstås. Jag insåg att jag var beroende och att det inte blev någon vidare kvalitet på mitt liv om jag fortsatte med sockret. När jag avstod från socker började jag må mycket bättre och därför vill jag uppmuntra  alla andra som känner igen sig i detta att sluta. Allvarligt talat är socker är som en drog för vissa av oss. Om det skulle lanseras i dag skulle man antagligen få köpa det på apotek i förpackningar med en varningstriangel.

Har du skrivit artiklar som du vill publicera på Gazzine?

Connecting people
through stories

Powered by journalists
Worldwide - in your language
Sustainable business model
Tack för att du stöttar vår vision!

Connecting people
through stories

Powered by journalists
Worldwide - in your language
Sustainable business model

Skaffa en prenumeration för att börja följa…

Stötta Gazzine för 99 kr/år Logga in