7 lyxiga och femstjärniga campingar med stugor i Sverige

Lyxcampa i morgon! Här är bästa tipsen.

Drömmer du om en härlig svensk sommar i år igen? Kanske en härlig sommarvecka i en mysig stuga på en lyxig femstjärnig camping. Både på Sveriges östkust, mitt i landet och på västkusten kan man lyxa till det med trevliga boenden, nära havet, och lyssna till havets brus och fina solnedgångar. Svensk sommar när den är som bäst!

7 min lästid

1. Gustavsvik Resort i Örebro

En dag i plurret, en dag i stan. En dag i solstolen, en annan på hisnande äventyr. Det är alltid nära till skoj när man bor på Gustavsvik som ligger i Örebro. Här kan man susa fram i vattenrutschkanorna, leta skatter, håva upp en fin fisk eller utse sommarens bästa glass. Slå rekordet i spelhallen, klia en gris under hakan eller ta med hela familjen för ett parti fotbollsbiljard. Utmana familjen på höghöjdsbana eller upptäck Örebro City. Här finns upplevelser och utflykter för både stor, liten och mittemellan.

Sommar, sol och bad, kan det bli bättre? Här finns två utomhuspooler, lekbassäng för de minsta, största lekplatsen, gott käk och glass i mängder blir det bara bäst!

Har du skrivit artiklar som du vill publicera på Gazzine?